Camera EOS-M: racit cu aer de un ventilator

În aceasta cerere de brevet, Canon descrie o camera racita cu un ventilator care pare a fi asemanatoare cu...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 6 luni

În aceasta cerere de brevet, Canon descrie o camera racita cu un ventilator care pare a fi asemanatoare cu corpurile camerei M100 / M200. Acest corp al camerei este, de asemenea, racit, iar Canon descrie o metoda de racire a aerului si, de asemenea, minimizeaza vibratiile care ar putea fi captate de microfonul intern.

Seria Mxxx ar putea obtine o imbunatatire a performantei? În momentul de fata performanta este in aceeasi linie cu restul de corpuri M si, eventual, are nevoie de putin ajutor pentru a se apropia de nivelul de performanta M6 Mark II din cauza corpului mic si a disiparii caldurii.

Ventilatorul din a doua ilustratie este 607. M-as fi asteptat sa existe niste materiale care sa conduca caldura dintre afisaj si partea principala, asa ca nu sunt sigur cum ar functiona efectiv acest lucru.

Este cu siguranta un brevet interesant, care ar putea avea aplicatii si pentru un corp RF ultra-mic.


" In ceea ce priveste tehnologia conventionala dezvaluita in documentul de brevet mentionat mai sus, daca temperatura membrului de racire in sine care este cuplat termic la corpul principal al dispozitivului de imagistica este crescuta prin utilizarea dispozitivului imagistic continuu, dispozitivul de racire este inlocuit. Trebuie facut si dureaza mult timp. În plus, deoarece dispozitivul de imagistica nu poate fi utilizat in timp ce elementul de racire este inlocuit, exista posibilitatea ca o oportunitate de fotografie sa fie ratata. O alta problema este ca un dispozitiv de racire de rezerva trebuie transportat. În plus, atunci când un ventilator de racire cu aer este dispus in corpul principal al aparatului de imagistica, atunci când ventilatorul de racire cu aer este actionat, se genereaza o cantitate considerabila de vibratii, iar microfonul din in corpul aparatului imagistic poate capta zgomot din cauza vibratiilor.

Prezenta inventie a fost conceputa pentru a rezolva problemele de mai sus, nu este necesara inlocuirea elementului, pentru racire atunci când creste temperatura corpului principal al aparatului , suprima eficient cresterea temperaturii, cu conditia sa fie un dispozitiv capabil sa realizeze cele de mai sus. Un alt obiectiv al prezentei inventii este acela de a furniza un dispozitiv de prelevare a imaginii in care un microfon amenajat in corpul principal al aparatului de captare a imaginii are o configuratie care este greu afectata de zgomot din cauza vibratiilor unui ventilator de racire cu aer."


Sursa: canonnews.com