Blackmagic transforma Pocket Cinema 4K si 6K in camere video pro pentru studio

Blackmagic Design a lansat o actualizare de firmware pentru camerele Pocket Cinema, care le transforma in...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 5 luni

Blackmagic Design a lansat o actualizare de firmware pentru camerele Pocket Cinema, care le transforma in camere de studio. Actualizarea gratuita permite Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K si Pocket Cinema Camera 6K sa se integreze cu ATEM Mini.

Actualizarea firmware-ului adauga controlul camerei la distanta si functia de lumina potrivita pentru difuzare si transmisie pro folosind ATEM Mini switch.

Noile caracteristici includ controlul luminii potrivite din fata camerei pentru a arata ce camera este in direct. Camera live este indicata printr-un LED verde, o camera in regim de standby are un LED rosu, iar cea din previzualizarea programului (adica camera care va fi in direct in continuare) are o lumina portocalie.

ATEM Mini si aplicatia gratuita ATEM Software Control care o insotesc va permit acum sa setati de la distanta o varietate de setari ale camerei prin intermediul comenzilor consolei.

Blackmagic Design sustine ca, atunci când a lansat ATEM Mini (295 USD), anul trecut, se astepta sa fie utilizat cu camere video, camere web si camere de streaming.

În acelasi timp, Blackmagic a introdus un nou frate mai mare in suita low-cost, sub forma Blackmagic ATEM Mini Pro, care adauga functii suplimentare la ATEEM Mini - cum ar fi posibilitatea de a inregistra o transmisie in direct pe o unitate USB si posibilitatea de a transmite fluxul fara a fi nevoie de software suplimentar pentru computer.

Controlul camerei este oferit prin conexiunea HDMI, care este disponibila de indata ce clientii conecteaza camerele. Exista, de asemenea, controale pentru nuanta culorii, focalizare si viteza obturatorului. Desi setarea are ca scop transmisia in direct, camerele pot inregistra suplimentar intern in Blackmagic RAW.

Blackmagic Camera Update 6.9 este disponibil pentru descarcare gratuita de pe site-ul de asistenta Blackmagic Design .

Sursa: digitalcameraworld.com