Nu va puteti permite un Leica Noctilux 50mm f / 0.95? Incercati TTArtisan Noctilux 50mm f / 0.95

Indiferent daca detineti un Leica, sau pur si simplu râvniti unul de departe, atunci veti sti ca numele...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 7 luni

Indiferent daca detineti un Leica, sau pur si simplu râvniti unul de departe, atunci veti sti ca numele Leica se refera la producerea unui produs premium la un pret premium.

În timp ce camerele Leica sunt cu siguranta piese scumpe de kit de la sine, nu incepe sa privesti lentilele Leica incât ochii tai incep cu adevarat sa lacrimeze. De exemplu, obiectivul ASPH Leica Noctilux-M 50mm f / 0.95 ASPH se executa pentru 12.495 USD / 9.600 £.

Cu toate acestea, daca va place sistemul Leica, dar nu va place sa cheltuiti pretul unui nou Kia Picanto pe un obiectiv, atunci noul obiectiv TTArtisan 50mm f / 0.95 pentru Leica M poate fi o optiune excelenta.

TTArtisan ofera deja mai multe lentile pentru montura Leica M, inclusiv un fisheye de 11mm f / 2.8, un 21mm f / 1.5 si un 35mm f / 1.4. Aceste lentile au un pret rezonabil, mai ales atunci când aveti in vedere cat ar costa variantele lor oficiale. Pretul pentru TTArtisan 50mm f / 0.95 nu a fost inca anuntat, dar ne-am imagina ca acesta ar fi un pret similar cu celelalte produse M-mount, care se ridica in jurul valorii de 200 - 450 $.

Leica Noctilux 50mm f / 0.95 este una dintre cele mai bune lentile din linia M-Leica. Cu o performanta exceptionala de lumina scazuta, Noctilux are o faima printre fotografii Leica pentru bokeh-ul fantastic. Conform unui articol din 2017 , Noctilux este „unul dintre cele mai solicitate lentile, cu liste lungi de asteptare. Potrivit Leica Store Mayfair, se poate astepta pâna la 12 luni de la punctul de comanda. "

Desi nu te-ai putea astepta la acelasi nivel de calitate de la TTArtisan ca si de la Leica, TTArtisan Noctilux 50mm f / 0.95 ar putea fi o modalitate excelenta de a explora diferite distante focale pentru camera dvs. Leica fara un pret ridicat. Site-ul despre zvonuri Leica Rumors a recomandat ca acest obiectiv va fi lansat aparent in câteva saptamâni, asa ca asteptam cu nerabdare sa vedem cum functioneaza si cât de bun va fi pentru un oficial Noctilux.

Sursa: leicarumors.com