Sigma se pregateste sa anunte planuri pentru lentile pe montura RF

Mai intâi sa raportat ca Sigma pregatea o foaie de parcurs pentru lentile Canon RF Mount in noiembrie ....

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 9 luni

Mai intâi sa raportat ca Sigma pregatea o foaie de parcurs pentru lentile Canon RF Mount in noiembrie . Acum, zvonurile proaspete indica faptul ca Sigma a „accelerat” acele planuri si poate aborda oficial planurile sale pentru montura Canon mirrorless full frame in curând.

Ultimele stiri raporteaza cu precautie ca Sigma pregateste un anunt RF Mount - informatii de la „mai multe surse necunoscute”.

Se presupune ca aceste planuri au fost „accelerate” pentru ca Sigma doreste sa valorifice viitorul lui Canon EOS R5 . În timp ce primele lentile nu ar incepe sa fie livrate pâna in 2021, Sigma vrea sa „abordeze planurile lor” pentru montura RF mult mai devreme.

Ultima informatie partajata de una dintre aceste surse necunoscute este ca Sigma intentioneaza sa creeze o linie „unica” pentru montura RF, in loc sa converteasca lentile actuale din seria ART, asa cum a facut-o initial atunci când a lansat rapid obiective pentru Sony E-mount . Aceasta ar insemna mai multe lentile Sigma „DG DN” care sunt adaptate pentru mirrorless decât lentilele DSLR cu un adaptor mai mult sau mai putin "lipit".

Daca Sigma poate oferi unele alternative DG DG de buget (cum ar fi 24-70mm f / 2.8 ), ar putea face saltul la montura RF mult mai usor detinatorii de DSLR.

Sursa: petapixel.com