Viltrox avertizeaza ca unele dintre obiectivele sale pot deteriora Fuji X-Pro3

Mai devreme, Viltrox a lansat o declaratie oficiala care „aminteste” utilizatorilor Fuji X-Pro3 ca trei...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 9 luni

Mai devreme, Viltrox a lansat o declaratie oficiala care „aminteste” utilizatorilor Fuji X-Pro3 ca trei dintre lentilele Viltrox 'X-Mount pot cauza de fapt daune corpului camerei dvs. si ar trebui evitate.

Declaratia emisa se refera in mod special la trei lentile: Viltrox 23mm f / 1.4, 33mm f / 1.4 si 85mm f / 1.8. Toate aceste lentile va vor „deteriora aparatul foto” din cauza unui „conflict structural” care permite obiectivului sa se frece si sa zgârie butonul de eliberare a obiectivului de pe X-Pro3 si doar X-Pro3.

Noul buton de eliberare al camerei este iese inafara cu putin mai mult decât X-Pro2, iar aceste trei lentile nu au fost concepute pentru a face fata.

Puteti citi avertismentul de mai jos:

Daunele ar fi, evident, de natura usoara si cosmetica, asa ca nu vorbim despre o problema electronica care ar putea sa-ti indeparteze X-Pro3. Acesta este probabil motivul pentru care Viltrox a optat pentru formularea „amintirii amabile” si nu pentru ceva mai sever.

Totusi, daca doriti sa pastrati lentilele X-Pro3 si Viltrox X-Mount 23 mm, 33mm si 85mm in stare de buna, veti dori sa evitati utilizarea lor impreuna de acum inainte.

Sursa: petapixel.com