Sony este pe cale sa anunte o lentila de 12-24 mm f / 2.8 GM

În timp ce detaliile ramân inca putin tulbure, putem fi siguri ca Sony are câteva anunturi in...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 8 luni

În timp ce detaliile ramân inca putin tulbure, putem fi siguri ca Sony are câteva anunturi in urmatoarele doua saptamâni, iar acum putem fi siguri ca unul dintre ele este un nou 12-24mm f / 2.8 GM pentru camerele mirrorless full frame.

În timp ce Sony 12-24mm f / 4 este de câtiva ani buni, o versiune f / 2.8 a fost intotdeauna o gaura in gama de lentile Sony. Cealalta alternativa ar fi fost 14-24mm f / 2.8 Art de la Sigma, desi acest lucru pierde semnificativ 2mm la capatul mai larg.

O data nu este sigura, iar pretul este supus speculatiilor, dar puteti fi sigur ca acesta nu va fi un obiectiv ieftin. Versiunea f / 4 este doar 1.800 de dolari si, ca obiectiv GM, este si mai rapid, cred ca acest lucru va avea un pret mai mare de 3.000 de dolari, mai ales atunci când considerati ca, Canon 11-24mm f / 4 se vinde in prezent pentru 2.699 USD . Combinatia de zoom, latime si viteza inseamna ca acesta este un obiectiv complicat de construit, ceea ce il face scump.

Fanii Sony ar putea sa se intrebe daca gigantul japonez are de gând sa-si revizuiasca sfânta trinitate. Datorita faptului ca Tamron si Sigma produc o sticla de calitate excelenta la preturi foarte atractive, Sony ar putea fi intelept sa imbunatateasca calitatea ofertei curente pentru a-si mentine clientii fericiti.

Sursa: fstoppers.com