Nikon inregistreaza camere noi: Nikon Z5 si Nikon Z30

Doua camere foto au fost inregistrate de Nikon - rapoartele sugereaza un body full frame si...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 3 luni

Doua camere foto au fost inregistrate de Nikon - rapoartele sugereaza un body full frame si APS-C

Nikon s-ar putea pregati sa dezvaluie Nikon Z5 si Nikon Z30, dupa ce producatorul a inregistrat o pereche de body-uri noi la o agentie de certificare.

Potrivit unui nou raport, Nikon Z5 ar fi un sistem full frame (care se alatura FX Nikon Z6 si Nikon Z7 ), in timp ce Nikon Z30 ar fi un body APS-C (care se alatura lui Nikon Z50 ), ambele fiind la nivel de entry level.

Fumul este insotit de foc, intrucât Nokishita a observat ca Nikon a inregistrat doua noi camere la un organism rus de certificare, cu numerele de inregistrare „N1929” si „N1932”.

Acest lucru s-a intâmplat intr-un pas perfect, cu o poveste independenta de Nikon Rumors, mentionând ca producatorul urmeaza sa lanseze doua noi camere entry Z-level in 2020 (urmata de Nikon Z8 / Z9, un body profesional care va urma la sfârsitul anului 2020 sau 2021).

"Camera entry full-frame ar trebui numita Nikon Z5 si va fi pozitionata sub Z6. Modelul entry-level APS-C ar trebui sa fie numit Nikon Z30 si va fi pozitionat sub actualul Z50", a scris site-ul.

"Este foarte posibil ca Nikon sa anunte atât Z5 cât si Z30 in acelasi timp, dar nu pot confirma asta. Înca nu am un interval de timp specific, dar presupun ca este ca vom vedea noile camere Z5 si Z30 in urmatoarele 3 luni. "

Deci, ce ne putem astepta de la aceste noi body-uri? Ei bine, potrivit propriilor noastre zvonuri Nikon , Nikon Z30 pare a fi o camera DX super-mica, fara vizor electronic, un ecran LCD fix, un singur slot pentru card microSD si un senzor de 24 sau 26MP.

Desi nu avem informatii suplimentare cu privire la Nikon Z5, se pare ca ar elimina, de asemenea, câteva functii de la urmatorul model (Z6), asa ca am putea privi un corp similar fara EVF cu ecran fix, numai cu un suport FX.

Cu anunturi mari la orizont de la Canon si Sony in urmatoarele doua luni, abia asteptam sa auzim mai multe de la Nikon pe aceste noi camere.

Sursa: digitalcameraworld.com