Nikon va anunta Nikon Z5 si trei noi lentile in aceasta luna

Nu doar Canon si Sony intentioneaza sa lanseze echipament nou luna aceasta. Potrivit zvonurilor Nikon , Nikon isi...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 2 luni

Nu doar Canon si Sony intentioneaza sa lanseze echipament nou luna aceasta. Potrivit zvonurilor Nikon , Nikon isi pregateste propriul anunt. În jurul datei de 21 iulie, compania va lansa Nikon Z5 si trei noi lentile Z, inclusiv mult asteptatul 14-24mm f / 2.8 S.

Acum, pe masura ce data de anunt asteptata din 21 iulie se apropie, Nikon Rumors raporteaza ca acesta nu este singurul produs care va fi dezvaluit in aceasta luna. De fapt, Nikon are trei lentile pentru mase:

NIKKOR 24-50mm Z f/ 4-6.3 - probabil obiectivul de kit pentru viitorul Nikon Z5.
NIKKOR 50mm Z f/ 1.2 S - O mult-asteptat lentile portret pentru a concura cu ofertele de la Canon.
NIKKOR 14-24mm Z f/ 2.8 S - Lentila finala in Z-mount „holy trinity“ de f / 2.8 zoom - uri, acest obiectiv ar putea fi de fapt , posibilitatea de a insuruba filtrele, la fel ca Nikon 14-30mm f / 4 S .

Deocamdata, asta este tot ceea ce stim, dar Nikon Rumors nu-si doreste faptul ca „ar putea fi si mai multe produse noi care vor fi anuntate la sfârsitul lunii iulie”.

Cu Canon pe punctul de a lansa atât EOS R5 si R6, cât si 6 lentile, iar Sony pregateste sa dezvaluie a7S III si 14-24mm f / 2.8 GM, Nikon va trebui sa lupte pentru atentia pe care o merita aceasta lansare. Dar daca sunteti fan al patratelului galben, se pare ca compania are ceva pentru toti cei care vin in aceasta lansare a echipamentului din aceasta luna.

Sursa: petapixel.com