Fujinon XF 50mm f/1.0 - Primul obiectiv F1.0 Autofocus pentru mirrorless din lume !

Textul complet de presa pentru Fujinon XF50mm f / 1.0 a fost scurs de nokishita. O puteti citi mai jos. ...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 6 luni

Textul complet de presa pentru Fujinon XF50mm f / 1.0 a fost scurs de nokishita. O puteti citi mai jos.

Primul obiectiv F1.0 cu Autofocus pentru camerele mirrorless

Fiind primul obiectiv din lume cu focalizare automata F1.0 pentru orice sistem mirrorless, inclusiv full frame, XF 50mm F1.0 aduce mai multa lumina senzorului decât orice obiectiv XF anterior, facând posibil ca focalizarea automata sa functioneze la un nivel de luminozitate de -7 EV. Limita anterioara a nivelului de luminozitate -6EV a fost atinsa folosind lentile cu o deschidere maxima de F1.4, utilizatorii din seria X au acum focalizare automata rapida si precisa in lumina scazuta, chiar si in intuneric aproape. Având avantajele adaugate ale focalizarii automate cu detectare de faza (PDAF), senzorului de fata / ochi si un motor DC puternic, focalizarea automata precisa si rapida la adâncimi de câmp reduse este acum o posibilitate.

Adâncime de câmp incredibil de mica

XF 50mm F1.0 R WR consta din 12 elemente de lentile in 9 grupuri si contine, de asemenea, un element asferic si doua elemente ED pentru a obtine un control optim al aberatiei sferice. Folosit la sau aproape de deschiderea sa maxima F1.0, XF 50mm F1.0 R WR poate produce o adâncime de câmp uimitor de ingusta. Diafragma rotunjita, proiectata cu precizie, produce un bokeh mare si rotund pentru un aspect profesional, permitând fotografilor sa creeze portrete cu o simplitate izbitoare si o calitate aproape tridimensionala, cu o claritate minunata de la margine la margine. Fotografii pot folosi aceasta noua putere in focalizare selectiva pentru a mentine doar ochii subiectului focalizati si pentru a face studii captivante despre personaje de aproape. Dar nu este doar pentru portrete.

Bun in lumina slaba

Diafragma maxima foarte larga de pe XF 50mm F1.0 R WR inseamna ca exista mai multe optiuni atunci când vine vorba de realizarea de imagini in conditii de lumina slaba. Noaptea sau in interioare intunecate, XF 50mm F1.0 R WR ofera cele mai largi diafragme vazute pâna acum pe un obiectiv XF, permitând sa capteze mai multa lumina pentru a creea o imagine. Obiectivul XF 50mm F1.0 R WR atinge, de asemenea, cu usurinta viteze de declansare rapide, care ingheteaza miscarea si mentin setarile ISO mai mici pentru rezultate bogate in detalii. Alternativ, combinati setari ISO ridicate cu diafragma F1.0 pentru o versatilitate incredibila si utilizarea in alte aplicatii cu lumina scazuta, cum ar fi astrofotografia.

Focalizare precisa

Pentru a profita la maximum de adâncimea de câmp super-superficiala, focalizarea trebuie sa fie precisa. Drept urmare, XF 50mm F1.0 are un inel de focalizare care este de opt ori mai precis decât orice obiectiv XF anterior. Acest lucru face posibila schimbarea focalizarii de la distanta minima de focalizare la infinit foarte precis. Pentru aceasta, XF 50mm F1.0 R WR foloseste 120 de grade de rotatie in inelul sau de focalizare pentru a permite utilizatorilor sa se concentreze manual fara greseli - si sa obtina focalizarea precisa atunci când utilizeaza modurile Focus Peaking si Focus Assist ale camerei X. Rotatia de 120 de grade face, de asemenea, miscarile de focalizare automata deosebit de precise si deliberate, in timp ce ingineria obiectivului este conceputa pentru a minimiza efectele de deplasare a focalizarii atunci când faceti imagini.

Rezistent la vreme

Acest obiectiv este sigilat in 11 locatii pentru a proteja impotriva umiditatii si prafului, precum si a fi capabil sa fie utilizat la temperaturi de pâna la -10 ° C

Sursa: fujirumors.com