Yongnuo lanseaza obiectivul de 25 mm f / 1,7 pentru M 4/3

Yongnuo a anuntat obiectivul de 25 mm f / 1.7 pentru Micro Four Thirds pe site-ul sau oficial. ...

Imagine: Google images | Postat de @MihaiM acum 2 saptamani

Yongnuo a anuntat obiectivul de 25 mm f / 1.7 pentru Micro Four Thirds pe site-ul sau oficial. În timp ce constructia pare a fi conceputa pentru a fi accesibila si usoara, compania sustine, de asemenea, performante solide. YN 25mm f/1.7 M cântareste 150 de grame si va avea o latime de 60,8 mm (~ 2,4 inci) pe o inaltime de 66,6 mm (~ 2,6 inci). În timp ce preturile si disponibilitatea nu au facut parte din anunt, având in vedere preturile istorice ale lui Yongnuo cu alte obiective similare Micro Four Thirds, este probabil sa presupunem ca obiectivul va fi comercializat sub 150 USD.

În specificatiile care au fost traduse prin amabilitatea Radojuva.com , obiectivul are o gama de diafragme de f/1.7 pâna la f/22, are o diafragma cu sapte lamele si are o distanta de focalizare minima de 20 centimetri (~ 7,9 inci) cu un diametru al filtrului de 52 mm.

Obiectivul este construit din sapte elemente in sase grupuri, iar designul include doua elemente de dispersie foarte redusa (ED) si un element asferic. De asemenea, dupa cum sa mentionat, obiectivul are autofocus alimentat de un motor pas cu pas.

Sursa: petapixel.com